Условия оплаты

Game Of Thrones Power Stacks™: ігровий автомат, який сподобається шанувальникам GoT

 

Розробник ігрових автоматів Microgaming повертається цього разу з одним із найпопулярніших геймплеїв серед українських гравців. «Гра престолів» знаходиться в центрі нового грального автомата з функціями, які повинні вас зацікавити. Наші експерти розкажуть усі подробиці!

Game Of Thrones Power Stacks

Грайте у Game of Thrones Power Stacks™

Компанія Microgaming запустила новий слот 21 липня 2021 року у партнерстві зі своїм постачальником Slingshot Studios. Завдяки досвіду розробника ми отримуємо геймплей, у якому зібрані всі сім'ї Вестероса, а персонажі, музика та оформлення повністю відповідають знаменитому серіалу GoT!

Відкрийте для себе особливості цієї гри:

  1. Power Stacks: це символ регулярних виплат, який може з'являтися на сітці. На поточному обертанні знак може знаходитись на 5 барабанах одночасно.
  2. Link&Win: знаходження не менше 6 монет на одному обертанні принесе вам 3 респіни. Ви зможете скидати цей лічильник щоразу, коли випадає нова монета, отримуючи при цьому множники.
  3. Джекпоти: ви також можете отримати три різні монети для джекпоту, які дозволяють зірвати бронзовий, срібний або золотий джекпот з виграшем від 20 до 500 разів більше за початкову ставку. Валірійський джекпот дозволяє виграти 2500 ваших ставок, якщо сітка буде заповнена монетами.
  4. Iron Throne Bonus: якщо випаде не менше трьох скаттерів Game of Thrones, активується бонусна функція з виплатою до x100 та 15 безкоштовними обертаннями. Усі виграші у фріспінах подвоюються!

Якщо ви любите цю тему, то явно будете у своїй стихії, оскільки все нагадуватиме про світ «Гри престолів». Анімація зроблена дуже добре, дизайн – сучасний, а атмосфера чудова. Крім унікальних можливостей, ви поринете в атмосферу GoT!

Game of Thrones Power Stacks™ у цифрах

Автомат має загалом 5x4 барабанів з 40 лініями виплат. Серед інших технічних характеристик:

  1. Ліміт ставки: автомат приймає спіни з мінімальною сумою 0,10 та максимальною 600.
  2. Максимальний виграш: гравці можуть отримати до 25 000 разів більше за свою ставку.
  3. Коефіцієнт виплат: встановлено на рівні 96,2%.

Game Of Thrones Power Stacks

Компанія Microgaming випустила унікальний слот за мотивами серіалу HBO. Геймплей з перших днів завоював популярність у мільйонів клієнтів онлайн-казино, серед яких – українські клуби.

97bcf68e178feb89d1a1808e81cbe2ed